دو میوه معجزه آسا برای مراقبت از بدن
چهارشنبه, ۱۳ مرداد ۱۳۸۹، ۰۴:۱۸ ب.ظ
خواص شلغم آنقدر زیاد است که میتوان گفت این گیاه برای
هر دردی درمان است و اگر مردم میدانستند که این گیاه چقدر فایده درد تمام
باغچه های خانه خود را شلغم میکاشتند و هر روزه از آن استفاده میکردند .شلغم مقوی استشلغم اشتها آور استشلغم سرفه را تسکین میدهدترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور استآب شلغم قند خون را پائین میآورداگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره کنیدخوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت استآنهایی که حافظه ضعیف دارند حتما باید بخورند زیرا ثابت شده است که شلغم حافظه را تقویت میکندشلغم شب کوری را درمان میکندشلغم بعلت داشتن ویتامین B1 علاج کم خونی استشلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است بنابراین زنان باردار وشیرده حتما باید از آن استفاده کنند .زن
حامله ای که در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد کرده ،
زودتر حرف میزند و حتی زودتر راه میافتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری
خواهد داشت .آنهایی که غده تیروئیدشان کم ترشح میکند باید حتما
شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داتشن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم
میکند .شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف میکند .شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی استشلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت استشلغم برطرف کننده سرفه است.شلغم نرم کننده سینه، معده و روده است.و
بالاخره سعی کنید که در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و
بیماریهای تنفسی اقلا چند بار در هفته شلغم بخورید شلغم پخته بهترین
صبحانه است . بدن را تمیز کرده و مواد سمی را ازبدن خارج میسازد .همانطور
که در بالا گفته شد آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی که
معده شما را ناراحت نکند .خواص شلغم از نظر احادیث :هیچکس نیست مگر آنکه رگی از جذام در او است و شلغم آنرا ذوب میکند و روایت شده که آن را در فصلش بخورید که هر دردی را از شما میبردخرمالوخرمالو برای کودکان میوه ای مفید محسوب میشود و در رشد و نمو آنها مؤثر استخرمالو
سرشار از ویتامینA و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی
ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C میباشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم
دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر ،
منیزیم و پتاسیم است.کلسیم در رشد کودکان و حفظ انرژی برای
بزرگسالان مؤثر است. آهن عنصر اصلی خون سازی ، و پتاسیم اشتها آور و شستشو
دهنده کلیه و کبد میباشد. این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های
کبدی و کلیوی بسیار مؤثر است.موادقندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آن که مقدار آن 20 درصد است، برای مبتلایان به بیماری قند ، زیان بخش نیست.خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی های خون میشود.اسیدهای
موجود در خرمالو عبارتند از: اسید مالیک، اسید سیتریک و اسید تارتاریک.
سلولز موجود در خرمالو به طور نسبی کم است و از این نظر هضم آن آسان تر
میباشد.خرمالو دارای مقدار کمی تانن میباشد که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.همان
طور که ذکر شد، خرمالو سرشار از ویتامینA است. چنانچه این ویتامین به
مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی را کم میکند، بلکه باعث
شکننده شدن پوست، ناخن و موها میشود. همچنین در میزان هوش و سلامت بدن
نیز اختلال ایجاد میشود.می توان از آب خرمالو برای درمان زخم ها
استفاده کرد. همچنین این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است.
مصرف این میوه با ارزش به همه شما توصیه میشود.
۸۹/۰۵/۱۳